Minden szavazatra szükségünk van

2014. április 06.
Ossza meg ismerőseivel!

    A miniszterelnök-helyettes szerint nincs elveszett szavazat. Semjén 2002 keserű tapasztalatairól is beszélt a Hír TV-ben.

    Semjén Zsolt a Hír TV Magyarország élőben című műsorában elmondta: 2002-ben keserű tapasztalat érte a választások után. Akkor szavai szerint szárnyalt az ország, mégis elvesztették a voksolást. A keresztény szavazókhoz szólva hozzátette, Gyurcsány Ferenc például fel akarja mondani a vatikáni szerződést, ezért az az érdekük, hogy menjenek el szavazni.

    Ha most a magyar nép nagy többséggel bizalmat ad Orbán Viktor kormányának, az azt jelenti, hogy Brüsszel és a bürokráciája, a multinacionális cégek nem tudnak olyan nagy nyomást gyakorolni az országra – mondta a miniszterelnök-helyettes.

    A KDNP-s politikus azt is megjegyezte, nincs elveszett szavazat, a voksolás az urnazárásig tart. Minden egyes szavazatra szükségünk van, hogy nagy dolgokat tudjunk csinálni – hangsúlyozta, megemlítve a rezsicsökkentés folytatását.

    A jobboldal sokkal inkább „szociális”, mint a baloldal, akik a multinacionális tőke kiszolgálói – közölte a Hír TV műsorában Semjén.

    560 ezer új állampolgárunk van, aki letette az állampolgári esküt – emelte ki.


    (Forrás: MNO)